Debat
0   112

I arbejdstøjet

Så er valget af kongresdelegerede for fraktion 4 ovre. Jeg vil nu sammen med de ni andre delegerede trække i arbejdstøjet og arbejde kreativt og fremadrettet med vore pensionsvilkår. Der venter et grundigt arbejde for at dokumentere med tørre tal, at vores pension langtfra har fulgt den almindelige lønudvikling. Samtidig vil jeg sige tak for den overvældende opbakning, som jeg fik over hele landet, jeg vil gøre mit bedste for at lave et ordentlig stykke arbejde til gavn for os alle.

Neel Eriksen

Artiklen fortsætter under banneret

Lyngby

Disse læserbreve blev ved en fejl ikke bragt i nummer 12. Redaktionen beklager.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Julekonkurrence 2020 del 1/2

Ho ho ho, så er det blevet første søndag i advent!

Det fejrer vi med en julekonkurrence for alle, som er tilmeldt Folkeskolens ugentlige nyhedsbrev. Du kan vinde et gavekort til et ophold på et af de prisvindende Sinaturhoteller for to personer inkl. tre-retters middag, vin og morgenbuffet (værdi 3750 kr.).

Det eneste du skal gøre for at deltage er at være tilmeldt det ugentlige redaktionelle nyhedsbrev, da vi trækker en heldig vinder blandt alle tilmeldte d. 6/12 - du kan tilmelde dig på forsiden af folkeskolen.dk eller nederst på siden her folkeskolen.dk/nyhedsbrev
Du kan finde vores persondatapolitik m.m. her: folkeskolen.dk/oplysningspligt