Masteruddannelser

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Master of Public Management

Udbyder: Syddansk Universitet, Odense.

Antal studerende: Cirka 40 per hold.

Forudsætninger: Deltagerne har bestået en videregående uddannelse, har mindst tre års relevant erhvervs- og ledelseserfaring og kan følge en engelsksproget undervisning.

Varighed: To år som deltidsstudium. Undervisningen afvikles over 21 fredage/lørdage, en uges sommerskole og et studieophold på en til tre uger.

Fag: Organisationsteori, politologi og offentlig administration, informations- og regnskabssystemer, økonomi, markedsforståelse og kommunikation og ledelse.

Pris: 85.000 kroner plus cirka 15.000 kroner til bøger.

Master of Public Administration

Udbyder: Danmarks Forvaltningshøjskole, København, i samarbejde med Institut for Statskundskab på Københavns Universitet.

Antal studerende: Cirka 40 per hold.

Forudsætninger: Mindst en treårig videregående uddannelse, fem års relevant erhvervserfaring og gode læse- og talefærdigheder på engelsk.

Varighed: To år på deltid. Cirka 27 undervisningstimer per måned.

Fag: Økonomi, politologi, organisationsteori, strategi og ændringer plus valgfrie fag.

Pris: 85.000 kroner plus udgifter til bøger.

Master of Public Policy

Udbyder: Roskilde Universitetscenter.

Antal studerende: 25 per hold.

Forudsætninger: En videregående uddannelse på kandidatniveau med mindst tre års erhvervserfaring eller på bachelorniveau med mindst fem års erfaring samt gode sprogkundskaber på engelsk.

Varighed: To år på deltid svarende til en normeret studietid på et år.

Fag: Politologi, økonomi, sociologi, offentlige organisationer i ny kontekst, demokrati og decentraliseringsreformer, fra velfærdsstat til velfærdssamfund og servicemanagement og kvalitetsudvikling i den offentlige sektor.

Pris: 80.000 kroner.