Debat
0   144

Mellemtid er spildtid

Den nye arbejdstidsaftale med deraf følgende øgede tilstedeværelse på skolerne for lærerne nødvendiggør, at DLF seriøst tager fat på at løse følgende problem:

Artiklen fortsætter under banneret

Lærerne kan ikke undgå at få større ventetid på skolerne for at kunne deltage i det øgede antal team- og andre møder med kolleger med videre. Det må i den forbindelse stå klart, at lærerens 'personlige tid' - de 375 timer - ikke kan bruges til 'at fylde huller med' på skolen.

Altså må lærerne honoreres for den 'spildtid', de får. Sagen er jo nemlig den, at lærerne ikke på skolerne har noget arbejdsrum, hvor de ville kunne forberede sig og opbevare personlige materialer. Alle lærere har en - for kommunen - helt gratis arbejdsplads derhjemme - en ordning, som DLF ikke har vist nogen nævneværdig interesse for at søge honoreret.

Det er på tide, at vi får forbedret disse ting, men hvor er foreningen i alt dette?

Det er ikke håndører, vi ønsker, men honorering!

John Iversen

Holstebro


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks