Debat

Mellemtid er spildtid

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Den nye arbejdstidsaftale med deraf følgende øgede tilstedeværelse på skolerne for lærerne nødvendiggør, at DLF seriøst tager fat på at løse følgende problem:

Lærerne kan ikke undgå at få større ventetid på skolerne for at kunne deltage i det øgede antal team- og andre møder med kolleger med videre. Det må i den forbindelse stå klart, at lærerens 'personlige tid' - de 375 timer - ikke kan bruges til 'at fylde huller med' på skolen.

Altså må lærerne honoreres for den 'spildtid', de får. Sagen er jo nemlig den, at lærerne ikke på skolerne har noget arbejdsrum, hvor de ville kunne forberede sig og opbevare personlige materialer. Alle lærere har en - for kommunen - helt gratis arbejdsplads derhjemme - en ordning, som DLF ikke har vist nogen nævneværdig interesse for at søge honoreret.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Det er på tide, at vi får forbedret disse ting, men hvor er foreningen i alt dette?

Det er ikke håndører, vi ønsker, men honorering!

John Iversen

Holstebro