Debat
0   158

Opfordring til dans

Det kan da ikke nytte, at Else Holm Johansen - en af pensionisternes repræsentanter i hovedstyrelsen - spiller fornærmet, fordi Poul Erik Dyreborg går lidt tæt på i Folkeskolen nummer 9.

I stedet for at snakke om troværdighed skulle hun hellere delagtiggøre pensionisterne i de tiltag, hun i den forløbne valgperiode har foretaget for at gavne de medlemmer, hun repræsenterer.

Artiklen fortsætter under banneret

Folkeskolen bringer i forvejen ikke meget stof om pensionisternes forhold, så Poul Erik Dyreborg er vel alene af den grund i sin gode ret til at udtrykke håb om en forbedring af dette forhold.

Han burde heller ikke kunne træde Else Holm Johansen over tæerne ved at spørge, hvad hun agter at bruge sin plads i pædagogisk udvalg til. Vel at mærke i relation til pensionisterne. Det har hun da pligt til at svare på.

Else Holm Johansen skylder også en forklaring på, hvordan et privat arrangement har kunnet forhindre hende i at stemme imod noget så vigtigt som en kontingentforhøjelse, der procentvis er højere for pensionisterne end for øvrige medlemmer af DLF.

Det kan man ikke bare feje af bordet med, at der sættes spørgsmålstegn ved ens troværdighed. Det er for billigt. Lad os høre nogle saglige modargumenter. Dem har jeg ikke set eller hørt nogen af fra Else Holm Johansens side.

Så jeg opfordrer til endnu en verbal pensionistdans i disse spalter.

Erik Hall

pensionist, Brabrand


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ