Debat

Opfordring til dans

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det kan da ikke nytte, at Else Holm Johansen - en af pensionisternes repræsentanter i hovedstyrelsen - spiller fornærmet, fordi Poul Erik Dyreborg går lidt tæt på i Folkeskolen nummer 9.

I stedet for at snakke om troværdighed skulle hun hellere delagtiggøre pensionisterne i de tiltag, hun i den forløbne valgperiode har foretaget for at gavne de medlemmer, hun repræsenterer.

Folkeskolen bringer i forvejen ikke meget stof om pensionisternes forhold, så Poul Erik Dyreborg er vel alene af den grund i sin gode ret til at udtrykke håb om en forbedring af dette forhold.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Han burde heller ikke kunne træde Else Holm Johansen over tæerne ved at spørge, hvad hun agter at bruge sin plads i pædagogisk udvalg til. Vel at mærke i relation til pensionisterne. Det har hun da pligt til at svare på.

Else Holm Johansen skylder også en forklaring på, hvordan et privat arrangement har kunnet forhindre hende i at stemme imod noget så vigtigt som en kontingentforhøjelse, der procentvis er højere for pensionisterne end for øvrige medlemmer af DLF.

Det kan man ikke bare feje af bordet med, at der sættes spørgsmålstegn ved ens troværdighed. Det er for billigt. Lad os høre nogle saglige modargumenter. Dem har jeg ikke set eller hørt nogen af fra Else Holm Johansens side.

Så jeg opfordrer til endnu en verbal pensionistdans i disse spalter.

Erik Hall

pensionist, Brabrand