Karen Margrethe Jessen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Torsdag den 24. februar døde Karen Margrethe Jessen efter længere tids svær sygdom.

Sønderagerskolen har mistet en lærer - og med et stod tiden et kort øjeblik stille.

Karen Margrethe Jessen var rundet af den gode, oprindelige, danske folkeoplysnings tankegang. Begreber og holdninger fra højskolen og Grundtvig har Karen Margrethe Jessen hele tiden på bedste vis forstået at videregive til os med skyldig respekt for den tid, vi nu lever i.

Den kreative sjæl har ikke levet forgæves!

Mange børn på Sønderagerskolen har oplevet den mangfoldighed af idéer og det ukuelige gåpåmod, som kendetegnede Karen Margrethe Jessen, når stof eller 'værdiløse materialer' skulle udvikles til kreationer, grydelapper eller collager.

Som bibliotekar oplevede vi Karen Margrethe Jessen gå ind i den nye IT-tidsalder med en ildhu og et engagement, der kunne tage vejret fra de fleste, og der er ingen tvivl om, at bibliotekets stærke placering som skolens pædagogiske omdrejningspunkt på Sønderagerskolen ikke mindst er Karen Margrethe Jessens fortjeneste.

Sønderagerskolen har mistet en dynamisk, kreativ og humørfyldt kollega. Det tomrum, Karen Margrethe Jessen efterlader, skal udfyldes, men i lang tid fremover vil sporene af Karen Margrethes arbejde på Sønderagerskolen minde os om hendes stærke personlighed.

Æret være Karen Margrethe Jessens minde.

Kollegerne

Sønderagerskolen, Herning

Powered by Labrador CMS