Debat
0   61

Bedre sent end aldrig

Hvem sagde dette?

Gæt engang, hvem der i går d. 7. juli udtaler sig sådan her i Politiken:

”Lockouten af lærerne i 2013 har simpelthen skabt så mange problemer, at det er helt forfærdeligt. Ændringen af lærernes arbejdstid, som skulle være med til at finansiere skolereformen, var simpelthen så dårligt tænkt. Når man forringer en helt professions arbejdsvilkår, er det klart, at det har nogle negative konsekvenser”

Artiklen fortsætter under banneret

Det gør såmænd den selvsamme person, som i 2013 mente at nu skulle lærerne altså ”--- holde kæft med deres pis og komme i arbejdstøjet!”

Den uden sammeligning mest indflydelsesrige skoleforsker i dansk skolehistorie, Niels Egelund, som altså er blevet klogere. Ærgerligt, at det ikke skete, før han gik på pension.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen