Debat

DET ER IKKE VORES SKYLD! DET ER DE ANDRE!

hvem peger du på?

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

-fantastiske voksene mennesker, der arbejder for hele nationes børn. eller gør de nu også det? voksende er ansvarsbeviste, det er dem man skal lytte til for at lære. jo tak! men når de voksende giver alle omkring dem skylden, for de ikke selv kan tag ansvar for den givende opgave, de har påtaget sig. Når de råber op at regeringen konstant tager fejl og at de umuligt kan leverer på det, som regeringen altså! de folkevalgte politiker. dem som flertallet af danske borger har valgt. stiller som lov for udvikling, dannelse, og uddannelse af børn i danmark.

-ja hvad så! jeg kan til tider høre mig selv sige når jeg læser oplæg ell. artikler: hold nu kæft og gør dit arbejde. i har valgt at påtage jer et ansvar. i har uddannet jer i et fag som kræver en bred viden og en hel del tåmodighed. så vis dov at i kan, vis børnene og os forældre at i er de bedste i verden, til at vare tage opgaverne vedrørende børnenes skole og dannelse.

-i skal gøre som der bliver sagt og få det bedste ud af det. vi forældre gider ikke høre om jeres politiske kamp, om at i ser verden anderledes og at i knokler r.... ud af bukserne. vi vil ikke finde os i at i bruger vores børn som kampkugler mod regeringen. det er vores børn! det er Danmarks børn. tag at vis dem lidt respekt. Uden dem er i igen ting. husk på det!

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

-alt fra inkusion, trivselsproblemmer, skolevold, lærervold, sygfravær, skoleværrig osv. kan i stoppe vis i koncentreret jer, om dem i arbejder for. i er ansat af danske borger til at vare tage vores børns kommende fremtid. jeres opgave er simpelhen for vigtig. i bruger alt for meget tid på at sige" det går ikke." "det er umuligt." "det lykkes ikke."" det har vi ikke resurser til."" det skal vi lige undersøge."" det er ikke aktuelt lige nu." OSV. OVS!

-brug ferie til at ryd bordet og tænk nyt. stop med at bekrig regeringen. skolereformen er tydelig. og den er brugbare i skal bare bruge den. overhold loven.

-lige en sidste ting. hvor mange lære og skoleleder i danmark kender endlig folkeskoleloven og skolereformen. hvormange ansatte i folkeskolen i Danmark, kan den danske lov for folkeskoler. bare et spørgsmål?

og en opfording til forældre. i burde også læse folkeskoleloven det vil gå op for jer at der er børnenes skole ikke de ansattes.

( det er et forældre syn. )

Powered by Labrador CMS