0   183

Bestyrelsen genvalgt

Både formand, næstformand og de fem øvrige bestyrelsesmedlemmer stillede op til en ny periode. Uden modkandiater var valget hurtigt overstået, så bestyrelsen består fortsat af formand Jens Færk, næstformand Mogens Opstrup, Claus Brink Christensen, Alexander Osmund, Steen Pilegaard, Steen Skaarup og Ebbe Damsbo. Ebbe Damsbo fra Odense har for kort tid siden afløst Ingelise Geller. Lederforeningen råder over ti pladser i DLF's kongres, men næste gang stiller lederne kun med ni. Det skyldes, at Ingelise Geller manglede et navn på sin stillerliste. 'Det er en alvorlig ridse i lakken. 3.100 ledere har mistet en delegeret, så vi opfordrede hende til at trække sig fra bestyrelsen. Det gjorde hun, selv om hun ikke var enig med os i, at manglen var så alvorlig', forklarede formand, Jens Færk. Lotte Hansen fra Frederiksborg Amt og Marius Larsen fra Københavns Amt er første og anden suppleant.

Medlemsflugten er stoppet

Skolelederne melder sig ikke længere ud af DLF. Tværtimod går det nu den modsatte vej. For et år siden havde Lederforeningen under 3.000 medlemmer. I dag ligger tallet på cirka 3.100. '1.438 skoleledere har meldt sig ud siden 1997, men 80 af dem har meldt sig ind igen. Bortset fra naturlige smådryp i forbindelse med jobskifte er udmeldelserne af DLF stoppet', sagde Jens Færk i sin formandsberetning. Jens Færk vurderer, at mellem 200 og 300 skoleledere både er medlemmer af Lederforeningen og af Danmarks Skolelederforening.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet