Blog
0   60

Ferielæsning for matematiklæreren (og andre) – børnehave og 1.klasse.

Abonner på nyt om Jan Thranes tegneblog i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Når jeg starter efter sommerferien, er det bl.a. med opstart af hele tre nye 1. klasser.

"ALLE ER MED – matematikaktiviteter i børnehaveklassen".

Det er altid spændende at møde eleverne i deres skolestart – udover det fag-faglige skal eleverne også lære generelt at begå sig i skolen. Faglighed og trivsel går hånd i hånd.

Dette er ikke en anmeldelse men en anbefaling. Jeg modtog forleden denne omtale fra forlaget Pind & Bjerre: “Skal du undervise i børnehaveklassen eller 1. klasse mangler du måske idéer til gode aktiviteter med lødigt matematisk indhold? Det rummer Margit Holms nye bog med matematikaktiviteter til børnehaveklassen i stort omfang. 
Bibliotekernes lektør anbefaler bogen varmt, og skriver bl.a.: "Det er en virkelig inspirerende aktivitetsbog til den første matematikundervisning, som gør matematik både sjovt, vedkommende og nærværende. Aktiviteterne er lette at overføre til egen praksis og kræver meget få materialer."

Jeg sidder netop med bogen og kan ikke holde mine fingre fra den her en regnfuld sommeraften. Og nej, jeg arbejder IKKE i min ferie, jeg NYDER bare at beskæftige mig med matematik for engang skyld uden noget andet formål end at nørde rundt i den. Nogle elsker krimier som ferielæsning – jeg er klart til faglitteratur med fokus på matematik. I love it!  

Artiklen fortsætter under banneret

https://pindogbjerre.dk/shop/alle-er-med/alle-er-med-matematikaktiviteter-i-boernehaveklassen/?utm_source=Pind+og+Bjerre+nyhedsbreve&utm_campaign=02e2bf4305-EMAIL_CAMPAIGN_2017_06_22_COPY_01&utm_medium=email&utm_term=0_ea1a87678e-02e2bf4305-2755413


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Matematiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Danmarks Matematiklærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.986 andre er allerede tilmeldt