Blog
2   36

Former, farver og sommervarme i storbyen

Abonner på nyt om Jan Thranes tegneblog i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Forleden dag tog jeg sidst på eftermiddagen på en tur rundt i København – alene sammen med mit kamera.

En ting er at gå tur med hunden eller kæresten, noget helt andet er at gå på opdagelse i byen sammen med et kamera – eller måske en kombination.

Som det fremgår af denne blog, så er det sjovt, spændende og ofte lidt af en øjenåbner at have et kamera med på turen. MEN samtidig med at ens synssans skærpes, når man tager billeder på turen, så er der en tendens til, at man får ”tunnel-syn” (kamera-syn) og andre sanser glider i baggrunden. Et godt råd på sommerferien er derfor at have kamera med kun en gang imellem. På ture uden kamera kan man have fokus på andre ting og sanser – is, nærvær i nuet, vinden, skygger og ikke mindst den gode samtale, når man går tur med en ledsager.

Forleden dag tog jeg sidst på eftermiddagen på en tur rundt i København – alene sammen med mit kamera. Det gav nogle helt nye perspektiver på byen og nogle sjove møder med udenlandske turister undervejs. Se selv dette lille udvalg af billeder – de afslører, at der er både en billedkunstlærer og en matematik/geometrilærer bag kameraet :-)

Artiklen fortsætter under banneret

Lidt malurt i bægeret. Jeg fik også syn for, hvor forfærdelig byplanlægningen er i København. Der skyder nye store bygninger op side om side overalt langs havnen i et omfang så det i den grad skæmmer havnefronten. Nå, men det er en helt anden snak som ikke skal sætte skår i glæden over de fantastiske oplevelser på nærværende tur.

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Matematiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Danmarks Matematiklærerforening.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.973 andre er allerede tilmeldt

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.480 andre er allerede tilmeldt