Debat
0   8

Kom godt i gang med valgfaget håndværk og design i 7. kl.

Inspiration til indhold i undervisningen

Efter sommerferien er der mange håndværk og designkolleger, der skal i gang med valgfaget i 7. kl.

I Den faglige forening Håndværk&Design vil vi gerne hjælpe på vej med inspiration. Derfor er der sammen med det seneste blad, Håndværk&Design, udgivet et lille tillæg med idéer til startarbejder.

Artiklen fortsætter under banneret

Som eksempel kan nævnes et forløb, hvor innovation er omdrejningspunktet, mens produktet kan være en mobiltelefonholder. Brug en innovationsmodel som støtte for eleverne mens de arbejder sig frem mod et produkt udført med fagets håndværk og materialer. 

De andre idéer er repetition af symaskinen og arbejdet med tekstile dekorationsteknikker samt arbejdet med træmaterialer gennem et forløb, hvor der laves nye skæfter til køkkengrej.

Der er planlagt flere idéinspirationer hen over de kommende numre af Håndværk&Design.

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Håndværk og designnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Foreningen for håndværk og design.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.253 andre er allerede tilmeldt