Lav jeres egen kampagne, og hjælp anbragte børn

Vil du lære din klasse om iværksætteri, projekt-ledelse og samarbejde? Børnehjælpsdagen sætter i efteråret gang i projekt Ungdomsværn, hvor elever fra 5. til 10. klasse laver deres egen kampagne med reklamer, indsamlinger og events til fordel for anbragte børn og udsatte unge i Danmark.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

 

Projektet lægger op til, at klassen involverer lokalsamfundet - for eksempel kan eleverne inviterer byens borgere til deres event eller få lokale virksomheder til at give donationer. Eleverne har også mulighed for at få besøg af en nuværende eller tidligere anbragt ung, der fortæller, hvad det vil sige at vokse op som anbragt barn i Danmark. I vælger selv, om forløbet skal være intenst eller strække sig over flere uger. Imens følger Børnehjælpsdagen klassernes arbejde og tilbyder konkrete opgaver, vejledning og information.

bhd.dk/vaer-med/

 

Hør Helle Hastrup fra Bordings Friskole fortælle om Ungdomsværn 

 

 

Powered by Labrador CMS