Blog
0   4

Sommerparadoks

Abonner på nyt om Folkeskolens musikrådgiver i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Afslutningerne nærmest snubler over hinanden. Ugeplanerne er svært udfordrede. Børnene kravler på væggene og er ikke til at få ned igen. Feriekulleren er over os. Alt er, som det plejer.

Som selvudnævnte kaospiloter har vi behændigt lært at navigere rundt i skolens sindrige korridorer. Og denne sidste uge op til sommerferien er bestemt ingen undtagelse, særligt ikke når det kommer til kaosdelen. Afslutningerne nærmest snubler over hinanden. Ugeplanerne er svært udfordrede. Børnene kravler på væggene og er ikke til at få ned igen. Feriekulleren er over os. Alt er, som det plejer.

Lyse nætter 

For dem, der er noget indenfor musikken, giver sommerdelen til gengæld et væld af velskrevne danske sommerklassikere at boltre sig i. Tænk blot på Danmark, nu blunder den lyse nat. Her er der dømt kold rosévin og friske jordbær. På uforlignelig smuk og nøgtern vis skildrer den alt det, der er dejligt ved Danmark om sommeren. Ingen højt besunget nationalromantik, kun det, som øjet ser.

“This is your captain speaking”

Artiklen fortsætter under banneret

Men lidt turbulens har vel heller aldrig skadet: Højt at flyve, dybt at falde. Den ene dag kommer vi hjem og tænker, at den klasse vil man aldrig nogensinde stå med igen, hvorpå man dagen efter ikke kan få armene ned af begejstring – over samme klasse. Selv en hængt kat kan stadig smile. Det til trods er det med et lettelsens suk, at jeg vil sætte mig op på tagterrassen, når alt det her er overstået, og nyde et glas kold rosévin, sende alle en varm tanke samt ønsket om en rigtig god sommer.

 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Musiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Musiklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
687 andre er allerede tilmeldt