Blog
0   2

En sommeraften går på hæld.

Abonner på nyt om Folkeskolens historie- og samfundsfagsrådgiver i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Dette skoleår har bragt denne fagblog vidt omkring. Til august tager vi afsted igen.

Udenfor lyser midsommerhimlen. Solen er ikke langt nede under horisonten, flagermusene har taget fat på det, de er bedst til, nemlig myggefangt, og der er sandt for dyden nok at tage i i haven i år. Spis bare løs, flagermus. Jeg skal ikke forstyrre jer.

I næste uge er det sommerferie, og bloggen holder en pause. Sådan en blog er en pudsig størrelse, for den har det med at gribe om sig. Som blogger motiveres man til at skrive, selvom der også kan være perioder, hvor man skal grave dybere efter gode, brugbare emner. Men man bliver bedre med tiden, og det er rart.

Hold jer ikke tilbage.

Selvom der er temaer nok at drøfte og skrive om, er I meget velkomne til at sende forslag til noget, der evt. kunne bringes til torvs her på bloggen. Jo flere, der byder ind, jo mere varieret og nuanceret bliver den.

Artiklen fortsætter under banneret

Når det nye skoleår begynder i august, vil de først blogge henvende sig de nye kolleger, der tager hul på deres arbejde i vores folkeskole, men som sædvanlig er de gamle rotter velkomne til at læse med.

Den saglige debat også i de nye skoleår.

Ethvert skoleår byder på debatter, også her på kulturfagsbloggene. Det er dybt inspirerende at læse diverse indlæg og holdninger. Lad os vedblive at inspirere hinanden næste år, og til stadighed hjælpe hinanden med at holde debatterne i en sober tone. Også når bølgerne har tendenser til at gå højt.

De er der endnu, flagermusene. Små og kompakte, hurtige og adrætte. Flyvske skygger i skumringen.

Rigtig glædelig midsommer og god sommerferie derude.

Vi høres ved til august.

 

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Historie- og samfundsfagsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for de to fag. I samarbejde med foreningen Falihos.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.329 andre er allerede tilmeldt

Religionsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Religionslærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
966 andre er allerede tilmeldt