Blog
0   6

Nedslag i logopædien

Abonner på nyt om Mette Friderichsen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

og om det bedste og det værste ved at drive tidsskrift

Det bedste er, at hjælpe kloge tekster på vej

Det værste er, når ingen lægger mærke til det

Det bedste er, et knitrende nyt tidsskrift

Det værste er, når en forfatter bliver sur

Artiklen fortsætter under banneret

Det bedste er, når Lotte fortæller, at vores tidsskrift er vildt godt

Det værste er, når indsigt og viden sidder fast i ordene

Det bedste er, når mit redaktionsarbejde gør mig glad

Det værste er, at opdage en korrekturfejl

Det bedste er, når vores redaktionsarbejde gør jer glade

Det bedste lige nu er, at min søde kloge redaktion har beslutte at lave et særnummer i anledning af, at jeg er blevet 60 år. Nu er nummeret udkommet, og det er et særnummer med overskriften: Nedslag i logopædien. I nummeret kan du bl.a. læse om det epokegørende arbejde for småbørn med høretab, hvor foreningen Decibel er krumtappen i et projekt, som tilbyder Auditiv Verbal Terapi. Det væsentligste i denne terapiform er forældreinddragelse og lydstimulering. Som tale-hørekonsulent arbejder jeg lige for tiden med en lille pige på snart 4 år, som siden hun fik konstateret sit høretab har deltaget i AVT-projektet. Hun er i så fin trivsel og udvikling, og har bl.a. en helt alderssvarende sprogforståelse. Det kan hendes forældre, jeg og alle andre takke AVT-projektet og en dygtig audiologopæd på Gentofte Sygehus for. I artiklen kan man læse om, hvilke børn, som kan deltage i AVT-projektet, baggrunden for projektet, og hvordan der arbejders med børnene og ikke mindst deres forældre.

De øvrige emner i særnummeret er: Høretab, stammen, sprogtilegnelse, ordblindhed og læsevanskeligheder. Alle artikler er skrevet af dygtige og dedikerede forfattere, som gerne har villet bidrage til særnummeret. Artiklen om hørenedsættelse, kommunikation og teknologisk udvikling er skrevet af tidligere hørekonsulent Birgitte Franck. Vi har forkortet artiklen i særnummeret, men den er vedhæftet her i sin fulde længde.

Redaktionen ønsker alle, som har været forbi her, en dejlig og afslappende sommer.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.563 andre er allerede tilmeldt

PPR-netværket er for ansatte og andre med interesse for Pædagogisk Psykologisk Rådgivningsområdet. I samarbejde med Samrådet af Specialpædagogiske Foreninger i DLF. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
684 andre er allerede tilmeldt