Sløjd
0   343

Tv om sløjd og håndarbejde

Se Karen Sandager og Stina Højgaard diskutere sløjd og håndarbejdes fremtid i programmet »Fra sløjd og håndarbejde til materiel design« på dk4.

Daglig leder på Skårup Seminarium Susanne Eskildsen og sløjdunderviser Ove Krog Eskildsen forklarer om de praktiske fags udvikling gennem tiden. Programmet kan ses på dk4 fredag klokken 18.30 og søndag 21.30 og de to efterfølgende uger. Du kan også se programmet på folkeskolen.dk fra fredag aften.

Blog om forsøg med fælles sløjd og håndarbejde

Uglegårdsskolen er et af de steder, der det seneste år har kørt sløjd og håndarbejde som et fælles fag. Lærere og elever har fortalt om deres dukkeprojekt i bloggen »Forsøg med sløjd og håndarbejde« på folkeskolen.dk

pai@dlf.org

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Håndværk og designnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Foreningen for håndværk og design.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
4.264 andre er allerede tilmeldt

Lærerstuderendenetværket er for alle lærerstuderende samt andre med interessere for læreruddannelsen. I samarbejde med Lærerstuderendes Landskreds.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
123 andre er allerede tilmeldt