Blog
1   6

Det er helt utrolig, hvad de lærer i Børnehaveklassen

Abonner på nyt om Dorthe B Clausen i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Vi har jo nok alle ambitioner om at give eleverne relevant, spændende og inspirerende undervisning, når eleverne starter i skole.

I det sidste nummer af SKOLESTART (børnehaveklasseledernes fagblad) har du mulighed for at gå på opdagelse i sprogets funktioner, sprogets muligheder og sprogets opbygning. Der er et bredt udvalg af artikler om hvordan der arbejdes med at støtte barnets sproglige udvikling. 

Bladet er fyldt med 9 spændende artikler om dansksystemer, som der bla. er udbudt til børnehaveklassen. (Og JA, der findes mange flere.....det var rigtig svært at begrænse sig - der var flere forlag der takkede nej pga. tidsnød, måske der bliver en anden gang)

Bladudvalget har en ambition om, at artiklerne i bladet skal give børnehaveklasselederen en palette af muligheder, faglig inspiration og ideer, som kan læses og derefter bruges i hverdagen ude i børnehaveklassen. Dette nummer er også ment som inspiration, hvis man måske skal at investere i et nyt Danskbogsystem. 

For at kunne give børnehaveklasselederne appetitvækker til noget af alt det materiale, der er og bliver udgivet, så er SKOLESTARTs bladet et helt fantastisk medie. Bladet indeholder altid noget, som er lige oppe i tiden. Bladudvalget ønsker at give inspiration og ny viden, som måske vil gøre, at du selv søger mere inspiration andre steder. 

Artiklen fortsætter under banneret

Bladet udkommer 6 gange om året. Vi har i perioder givet hvert blad “et tema”, for at give læserne et bedre indblik i et aktuelt emne.

Det er skønt at lave et fagblad, som man ved, bliver gemt.

Bladudvalget er altid på udkik efter “nye” emner, vi vil også gerne vide, hvad vore læsere vil læse og hvad de “drømmer” om at vide noget mere om. Så skriv endelig #sammenervistærke #endelafhelheden #Børnehaveklassen


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Børnehaveklassen er for alle, der arbejder i eller interesserer sig for børnehaveklasser. I samarbejde med Børnehaveklasseforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
713 andre er allerede tilmeldt