Rebild Kommune
0   8

82 elever indgår i sag om blufærdighedskrænkelse i omklædningsrum

Nordjyllands Politi har afsluttet efterforskningen af sagen mod en 36-årig tidligere lærer på Karensmindeskolen i Støvring. Han sigtes for at have videofilmet 82 piger med skjult kamera, når de klædte om til idræt.

Skolen politianmeldte i februar fundet af en rygsæk med overvågningsudstyr i pigernes omklædningsrum, og nogle uger senere anholdt politiet den 36-årige lærer. 

Manden er nu sigtet for 27 tilfælde af blufærdighedskrænkelse og for i 28 tilfælde at have optaget elever uden deres vidende og tilladelse.  Politiet har identificeret 82 piger på optagelserne, som politiet har konfiskeret hos den pågældende. Politiet er i gang med at kontakte pigernes forældre, men oplyser, at der ikke er fundet tegn på, at optagelserne er blevet delt. 

Direktør i Rebild Kommune Vibeke Lei Stoustrup oplyser i en pressemeddelelse, at kommunen i samarbejde med Karensmindeskolen og Nordjyllands Politi har iværksat en række tiltag i form af støtteberedskab til nuværende og tidligere elever samt deres forældre.
 
"Vores fokus er på at tage hånd om og hjælpe de berørte elever og deres forældre bedst muligt gennem situationen".

 

Artiklen fortsætter under banneretKommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Idrætsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.005 andre er allerede tilmeldt
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen