Skolepolitik (Christiansborg)
0   0

Bondo og 3F-formand: Der er brug for mere tid til folkeskolens elever

En stærk folkeskole med undervisning af høj kvalitet er afgørende for vores børns fremtid – uanset hvilken social baggrund de har. Men folkeskolen er udfordret af et misforhold mellem de opgaver, vi forventer, at den løser, og de resurser, vi er villige til at betale for det. En ny regering må sikre folkeskolens muligheder for at løse sin vigtige opgave, skriver formand i Danmarks Lærerforening Anders Bondo Christensenog og formand for 3F Per Christensen i et debatindlæg i Berlingske.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen