Musik
0   3

Tønder Festival inviterer til skolekoncert

Tønder Festival har i flere år inviteret skoler til koncert. I år har frivillige desuden lavet en række opgaver, som lærere kan bruge i forbindelse med elevernes festivalbesøg.

Fredag den 25. august kl. 10.30 inviterer Tønder Festival op mod 5000 danske og tyske skoleelever til koncert. I år er det Det er Folkbaltica, Folkeklubben og Hudson Taylor, der skal spille for eleverne. (rettet 28/6 2019 kl. 09.16)

Skoler kan tilmelde sig helt op til skolekoncerten.

Som noget nyt har frivillige lærere på festivallen gået sammen om at udarbejde et inspirationsmateriale til lærere, som skal have elever med til koncert.

Anita Uggerholt Eriksen er lærer på Tønder Overbygningsskole.

Artiklen fortsætter under banneret

"Det, vi gerne vil, er at sikre, at koncerten ikke kun bliver en god oplevelse, men også gerne god læring", fortalte Anita Uggerholt Eriksen, da Tønder Festival ifølge JydskeVestkysten på et pressemøde forud for sommerens festival, og uddybede: "Vi kunne mærke, at vi godt kunne lide, at vores egne elever var godt forberedte, når de kom til koncerten".

Materialet er et inspirationskatalog, der kan bruges i undervisningen før, under og efter festivalen. Det er rettet mod folkeskolens mellemtrin og udskoling og kan bruges i forskellige fag - blandt andet musik, dansk, matematik, geografi og billedkunst.

Samtidig udskriver festivallen en plakatkonkurrence for skoler. De ti bedste plakater udstilles under festivalen, og præmien for bedste plakat er søndagsbilletter til hele klassen.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Musiknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Musiklærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
685 andre er allerede tilmeldt