Anmeldelse Engelsk
0   191

A Piece of Cake

A Piece of Cake

Fakta


Titel
A Piece of Cake

Forfatter
Carol Livingstone, Cathrine Watson

ISBN
9788723030658

Pris
137,50 kroner

Sider
40 sider

Type
Bog

Forlag
Alinea

"A Piece of Cake" har i mange år været et godt system til engelsk i overbygningen, men nu er det ved at blive moderniseret og udbygget, så det også kommer til at dække fra 3. klasse og opefter. Der er tale om en fin fornyelse, som kan komme elever og lærere til gode.

Artiklen fortsætter under banneret

Tekstbogen til 3. klasse indeholder alle de gængse temaer som farver, venner, tal, mad, tøj, vejret og meget mere, men de bliver serveret på en forfriskende måde. Der er mange gode illustrationer, som appellerer til børn i den tilsigtede målgruppe, og det er dejligt, at de nye ord, der introduceres, kan findes som en billedfrise øverst og nederst på hver side. Materialet bruger mange forskellige genrer, blandt andet rap, sange, tegneserier, små historier samt rim og remser. Hermed kan børnene få indlært engelsk på en legende måde, som passer til deres alderstrin.

Arbejdsbogen supplerer fint tekstbogen med gode opgaver til hvert afsnit. Der er for eksempel tale om krydsord, prik til prik-tegninger, udfyldnings- og mix'n'match-opgaver. Det er en fin mulighed for at bruge børnenes kreative evner.

Evaluering er en naturlig del af systemet, det kan man også få ideer til i lærervejledningen ud over den relevante idébank til hvert kapitel og gennemgangen af de pædagogiske principper, der ligger bag systemet. Forfatterne lægger stor vægt på tankerne bag cooperative learning, hvilket man tydeligt mærker i deres organisering af arbejdet i de enkelte kapitler. Eleverne skal aktiveres så meget som muligt så hurtigt som muligt.

Samme princip gælder også i webudgaven af bogen, der findes på alinea.dk/apieceofcake, som man har gratis adgang til, når man har købt bogen. Denne adgang gælder for både elever og lærere. Her kan man spille memory, få anvisninger på ting, man skal lave i arbejdsbogen, downloade kopiark og høre alle bogens lydfiler. Her er der ligeledes mulighed for at bruge IWB, og alt i alt er materialet meget lettilgængeligt og spændende at anvende.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Engelsknetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Sproglærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.796 andre er allerede tilmeldt