Løn
1   0

Bondo går 100.000 ned i løn

Formanden og resten af DLF's politiske ledelse skal sættes ned i løn

På initiativ fra Anders Bondo selv og den øvrige hovedstyrelse har DLF besluttet at sætte hele den politiske ledelse ned i løn - blandt andet fordi man ikke længere vil følge i hælene på en vellønnet københavnsk forvaltningschef.

Anders Bondo får 1.218.688 kroner i løn som DLF's formand. Kongressen vedtog, at lønnen fremover ikke følger direktørens, men ændres til løntrin 55 plus et tillæg på 224.000 kroner - hvilket lige nu svarer til 1.115.536 kroner.

Artiklen fortsætter under banneret

Baggrunden er, at kongressen i 2007 besluttede, at formand, næstformand, øvrige forretningsudvalgsmedlemmer og hovedstyrelsesmedlemmer er aflønnet i forhold til direktøren for Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune. Formanden for Lærerforeningen fik det samme i løn som direktøren. De andres løn blev fastsat som procentdele af formandens løn.

»Imidlertid kunne hovedstyrelsen midt i valgperioden konstatere, at forvaltningschefen i København fik et meget markant lønløft. Hovedstyrelsen vurderede, at det var ud over, hvad der var tilsigtet med kongresbeslutningen, og traf derfor en beslutning om alene at regulere lønningerne med satserne fra KTO-forliget«, fortalte DLF's næstformand Stig Andersen, da han fremlagde et forslag om, at lønnens størrelse nu direkte fastlægges af kongressen. |


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ