Dorte Lange blev valgt til ny næstformand. Her står hun ved siden af den nu tidligere næstformand Stig Andersen

Dorte Lange ny næstformand i DLF

Hovedstyrelsens og Anders Bondos kandidat blev valgt som ny næstformand

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Næstformandsvalget i DLF blev afgjort med høje stemmetal til begge de to kandidater - Dorte Lange og Lars Busk Hansen - der fik henholdsvis 156 og 130 stemmer.

Dermed har DLF fået nye ører. I hvert fald lovede Dorte Lange i sin valgtale, at hun vil lytte til de udfordringer, som medlemmerne møder ude i kredsene. I næstformandsstolen vil hun arbejde som »teamkoordinator«.

Begge kandidater virkede lettede, efter at stemmerne var talt op.

Dorte Lange fortalte, at hun efter den lange valgkamp havde fået Lars Busk på hjernen.

»Lars, du har haft mange gode pointer i dine taler. Du har blandt andet sagt, at vi skal invitere uenigheden ind. Og det vil jeg tage ind i mit arbejde«, sagde Dorte Lange.

På trods af nederlaget sagde Lars Busk:

»Jeg har hele tiden vidst, at jeg var oppe mod en kompetent, medievant kvinde, men jeg er alligevel glad for, at jeg stillede op. Jeg har spillet håndbold i mange år, og jeg ved, at hvis man ikke skyder på mål, så kan man ikke score«.

På kongressens sidste dag blev Anders Bondo Christensen hyldet og genvalgt som DLF-formand. |