Blog
2   9

Ud ud ud.... #tirsdagstip nr: 9.t

Abonner på nyt om Pernille Brandt i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

Udeskole.

Sommeren er over os - der er (hele året) ikke noget federe end at flytte undervisningen udenfor.

Tæt på min skole ligger en skov, hvor vi har en Naturgrund; jeg synes det er et vigtigt rum at lære eleverne at få undervisning i. Jeg håber næste skoleår, at bruge naturgrunden ihvertfald 1 gang om ugen. 

Jeg tænker at lave en kasse, der kan stå fast derude i vores skur, men bl.a. lamineret tal kort, hvor eleverne skal ud i skoven og finde ting, som passer til tallet. En kogle til 1 tallet, 2 grene til 2 tallet osv....

Papir og blyant. Man kan bla. finde blade også bukke det midten; eleverne skal så ligge det på papiret også tegne den halvdel, der mangler. Denne tænker jeg dog skal ligge senere på skoleåret, da det godt kan være en svær opgave.

Artiklen fortsætter under banneret

Ting til Kims leg.

En papir hvor der f.eks. er tegnet, det børnene skal. Løbe 3 gange rundt om 1 træ. Hoppe ned fra en stub. Læg på ryggen og lyt til skovens lyde. Lav et billede med blade, grene, kogler mm.

Kom endelig med idéer til min naturkasse.

God tur til jer alle.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Det faglige netværk Børnehaveklassen er for alle, der arbejder i eller interesserer sig for børnehaveklasser. I samarbejde med Børnehaveklasseforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
755 andre er allerede tilmeldt