0   150

Bekæmp sult med riskorn på nettet

FN's Fødevareprogram (World Food Programme) har lanceret en landsdækkende konkurrence for danske 9.-klasse-elever, som kaldes FreeRice. FreeRice er en netbaseret, interaktiv platform, hvor deltagerne kan tage del i kampen imod sult på en anderledes og lærerig måde. Kort fortalt er det et spørgsmålsspil på nettet, der udfordrer børn og voksne i emner som geografi, engelsk, kemi og kunst. For hvert rigtigt svar, man giver, donerer en række virksomheder ti riskorn til verdens sultne via FN's Fødevareprogram. Konkurrencen har endnu ikke været afholdt i Danmark, men i skrivende stund er der over fire år blevet doneret 91 milliarder riskorn på verdensplan via FreeRice - et antal, der har mættet mere end 4,6 millioner mennesker. Læs mere på hjemmesiden da.wfp.org

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind et hotelophold

PUBLICERET - Sinatur -konkurrence 2 D2016-010501 1.0

Så er det sommer, og folkeskolen.dk har sat biografbilletter inkl. tilbehør og et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller på højkant i en sommerkonkurrence. Der kommer nye spørgsmål de næste 2 uger, så følg med og forøg dine vinderchancer.

 Tricks