0   145

Vind 50.000 kroner

for tre minutters kemi-film

Artiklen fortsætter under banneret

2011 er FN's kemiår. Derfor har fysik/kemi-lærerforeningen udskrevet en klassekonkurrence om at producere en kortfilm om kemi med temaet »Vores liv - vores fremtid« til YouTube. Der er 50.000 kroner til den bedste film og det halve til nummer to. En klasse kan bidrage med flere film, men kun vinde én præmie.

Indholdet skal kæde forsøg i klassen sammen med for eksempel produktion af medicin, plastic, enzymer, fødevarer, byggematerialer, sæbe, maling eller cement, og konkurrencen sponsoreres af en række virksomheder og brancheorganisationer. Fristen er 14. oktober, og vinderne udpeges i november.

Læs mere på naturvidenskabsfestival.dk


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind et hotelophold

PUBLICERET - Sinatur -konkurrence 2 D2016-010501 1.0

Så er det sommer, og folkeskolen.dk har sat biografbilletter inkl. tilbehør og et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller på højkant i en sommerkonkurrence. Der kommer nye spørgsmål de næste 2 uger, så følg med og forøg dine vinderchancer.

 Tricks