0   264

Tåbelige tal – tavs minister

27. maj 2011:

»Der er sket en markant stigning i antallet, der vælger naturfag som det første obligatoriske linjefag på læreruddannelsen«. Sådan indledte Undervisningsministeriet en jubel-pressemeddelelse, hvor Troels Lund Poulsen kaldte det »yderst positivt«. Tallene pegede på, at det igangsatte program »virkede efter hensigten«, sagde ministeren.

Artiklen fortsætter under banneret

23. juni 2011: Efter et faktatjek kunne folkeskolen.dk fortælle, at ministerens udmeldte stigning ikke holdt en meter.

12. august 2011:

Under den lidet sexede overskrift »Rettelse til nyhed om lærerstuderendes valg af linjefag« kunne Undervisningsministeriet nu fortælle, at maj-tallene »beklageligvis var behæftede med fejl«. Andelen af studerende med naturfag på linje var ikke steget fra syv-otte procent til 14, men kun til 8,6. Troels Lund Poulsen havde denne gang ingen kommentarer til tallene.

9. september 2011:

Ved redaktionens slutning har Folkeskolen fået indsamlet tal fra alle professionshøjskoler. De viser, at andelen, der vælger naturfag, er fal-det til 6,3 procent. Læs flere tal og kommentarer på folkeskolen.dk

tt@dlf.org


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet