Debat

Chokeret

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Fredag, da jeg åbnede Folkeskolen nummer 6, blev jeg så chokeret, som jeg aldrig tidligere mindes at være blevet.

Annoncen side 9 fra dagbladet Information må have såret og hånet læsere over al måde. En forening, der bekender sig mod (og ikke for?) terror, racisme og vold, optager en sådan - ubeskrivelig - annonce. Hvorfor?

Hvor mange har siddet og grædt, efter at have læst nummer 6?

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Kun ét gør, at jeg stadig er medlem af Danmarks Lærerforening - hensynet til min gruppelivsforsikring! Men hvor kunne I?

Birthe Christensen

Silkeborg

Svar

Det er redaktøren og ikke foreningen, der har ansvaret for bladet - også annoncerne. Der optages ikke annoncer, der indeholder politisk eller religiøs propaganda, der kan ikke annonceres for spiritus og tobak, og annoncerne må ikke være sexistiske. Jeg har end ikke overvejet at afvise Informations annonce, der i øvrigt også har været bragt i en række andre blade.

Thorkild Thejsen

redaktør

Powered by Labrador CMS