0   120

Nyt netværk for danske madskribenter søger medlemmer

Netværket mad+medier vil forsøge at forbedre kvaliteten af kommunikation om mad i de danske medier. Netværket er gratis at blive medlem af. Netværket skyder aktiviteterne i gang med en stor konference.

"Med mad+medier vil vi gerne forbedre kvaliteten af madkommunikation på tværs af digitale og printede platforme gennem deling af viden, gensidig inspiration og opbygning af faglige netværk blandt danske madkommunikatører", siger vin- og madskribent og kommunikationsrådgiver Rasmus Holmgård.

Han har sammen med den ernæringsuddannede Marie Jeng og Marie har stiftet netværket mad+medier.

Artiklen fortsætter under banneret

Netværket, som henvender sig til madbloggere og professionelle madskribenter, -journalister og -kommunikatører, lanceres i forbindelse med konferencen mad+medier 2011, der løber af stablen i København den 16.-18. september.

Her er Bitz, Boserup og Bybi på programmet blandt ca. 20 andre faglige foredrag, optrin, smagninger, workshops og aktiviteter ved førende eksperter inden for diverse formidlingsdiscipliner, gastronomiske tendenser, medievidenskab, måltidskultur, velsmag og specialprodukter.

Konferencen foregår i Allers gamle mediehus i Valby, der i dag huser Hotel- og Restaurantskolen.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Ernæring og sundhedsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for madkundskab, sundhed og ernæring. I samarbejde med Foreningen for madkundskab.

Læs mere om de faglige netværk
4.129 andre er allerede tilmeldt
Vind et weekendophold

Like Folkeskolen på Facebook og deltag i lodtrækningen om et weekendophold for to på et af de skønne Sinatur-hoteller med alt betalt!