Debat

Stem folkeskolen i Folketinget

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

28 gange er folkeskoleloven blevet revideret under den borgerlige regering. Det er helt forkert. Det viser også med al ønskelig tydelighed, at VKO ikke aner, hvad den vil. Folkeskolen har brug for arbejdsro og klare retningslinjer, så dens mangesidige opgaver kan løses af dem, der er uddannet til det.

Gennem 15 år som lærer og tillidsrepræsentant i Gladsaxe og som far til børn i en lokal folkeskole har jeg mærket, hvor skoen trykker, på egen krop. Der stilles simpelthen for mange krav, uden at de nødvendige resurser følger med. Det hænger ikke sammen.

Derfor har folkeskolen brug for, at der bliver valgt mennesker med indsigt i og forståelse for folkeskolen og de udfordringer, vi står med.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Jeg stiller derfor op til Folketinget for Socialdemokraterne for at kæmpe folkeskolens sag.

Folkeskolen fortjener bedre.