0   115

Søren Isager

Pensioneret skoleleder Søren Isager, Jønhøjvej 8, Åbyhøj, er død, 67 år.

Søren Isager var ansat ved Århus Kommunale Skolevæsen fra 1957 som lærer og senere viceinspektør ved Vorrevangsskolen og fra 1974 skoleleder ved Åby Skole.

Artiklen fortsætter under banneret

Livsglæde og dybt menneskeligt engagement var kendetegnende for Søren Isager. Gennem alle årene i skolevæsenet var han optaget af det samme: at være opmærksom, nærværende og i dialog med børn, forældre og personalet i arbejdet for hele tiden at skabe en levende skole. Helt frem til sin pensionering kunne han findes i fuld sving med eleverne i klasseværelserne.

Søren Isager trak sig som 60-årig tilbage og åbnede døren helt for sin kreative verden fyldt med iveren og glæden over at blive ved med at lære: sprog, tværfløjtespil og ikke mindst gennem fordybelse i naturen.

Personalet ved Åby Skole vil savne Søren Isagers smittende latter og hyggelige selskab ved besøgene, han jævnligt aflagde. Det sidste år var han syg af kræft, men hans glade ansigt og varme hjerte er det, der står helt klart tilbage.

Personale og ledelse ved Åby Skole


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet