Debat

Stem på Ane Søegaard

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I det seneste nummer af Undervisere efterlyses særligt yngre kvinder, som vil stille op til det kommende hovedstyrelsesvalg i Danmarks Lærerforening. Sådan en har vi: Ane Søegaard, formand for Frederiksberg Kommunelærerforening.

Ikke alene er Ane en af de efterspurgte yngre kvinder, hun er også en kandidat med et stort fagpolitisk engagement og en arbejdsindsats ud over det sædvanlige.

Anes fagpolitiske afsæt er, at det er medlemmerne, der bedst ved, hvor skoen trykker, og hun arbejder ambitiøst for at styrke fællesskabet blandt lærerne. Derfor er også modstanden mod Ny Løn principiel for hende.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

For Ane er lærerværelsernes dagsorden den væsentlige, for »læreren er skolens vigtigste resurse - og vi skal passe godt på skolens resurser«. Det er derfor temaer, som truer lærernes arbejdsvilkår (blandt andet inklusionskravet uden nødvendige resurser) og det psykiske arbejdsmiljø, der er blandt Anes fagpolitiske prioriteter.

I kreds 12 nyder vi godt af hendes indsats og fagpolitiske ståsted, men vi mener også, at alle lærere i DLF skal have mulighed for at få gavn heraf.

Vi opfordrer derfor alle stemmeberettigede til at stemme på Ane Søegaard til hovedstyrelsesvalget i november.

Powered by Labrador CMS