Debat

En privatskole på frihjul

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hr. Behrens fra Køge Private Realskole har mange bolde i luften - og medierne åbner gerne for spalteplads. Men mange af boldene indeholder kun varm luft!

Det kan undre, at hr. Behrens får lov til at køre frihjul: Han kommer af sted med utrolige påstande. For eksempel omtales lærere som et folkefærd, hvor grammatisk korrekthed ikke har status. Varm luft uden jordforbindelse. Hvorfor er der ikke noget modspil?

Jo, jeg har selv undervist på Køge Private Realskole - men fik en fyreseddel. Måske stillede jeg for mange spørgsmål? For eksempel er det underligt, at Behrens ikke omtaler de lærere på Køge Private Realskole, der ikke har en læreruddannelse. Det er også mærkeligt, at stedet har en gymnasiearoma som piedestal, der skal nedgøre folkeskolen. Og folk står i kø for at betale ...

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Jeg har lidt svært ved at se meningen med at presse store børn ind i en gymnasial ramme. Giver det virkelig status? Hvad skal det bruges til? Jeg savner et modspil!

Nå ja, privatskolen er også en forretning. Og med risiko for at kaste grus i pengemaskinen: Lad os diskutere, hvad en skoles opgave er! I mine øjne handler det om at gøre børn nysgerrige, give dem mod på at lære - og opleve etbroget fællesskab.

Man skal ikke dyrke devisen: Vi kan. De andre kan ikke!