Arbejdstid
0   307

Lærerprotest mod mødeplaner i Ballerup

Siden 1. august har lærerne i Ballerup arbejdet efter mødeplaner som konsekvens af nedbrudte forhandlinger mellem kommune og lærerforening. I går deltog lærere fra hele hovedstadsområdet i aktion mod mødeplanerne på tre skoler i Ballerup.

"Vi skylder forældrene i kommunen at fortælle, hvad konsekvensen af de rigide mødeplaner bliver," siger formand for Frederiksberg Kommunelærerforening Ane Søegaard, der ikke er tvivl om, at mødeplanerne vil have en negativ indflydelse på undervisningen pga. ringere forberedelsestid og mindre fleksibilitet for lærerne.

Omkring 60 lærere fra hele hovedstadsområdets lærerforeninger fordelte sig i går morges foran Grantofteskolen, Rosenlundskolen og Østerhøjskolen i Ballerup for at møde lærere og forældre med æbler, løbesedler og en dialog om mødeplanernes konsekvens.

Artiklen fortsætter under banneret

Facebookgruppe mod mødeplaner

Lærerne ude fra blev positivt modtaget af forældre og skolens egne lærere, der var glade for kollegastøtten.

Ane Søegaard kan fortælle, at mange forældre ville vide, hvor man kunne trykke på en knap for at tilkendegive sin solidariske utilfredshed med mødeplanerne.

For at imødekomme den store opbakning ved aktionen vil Ane Søegaard nu oprette en Facebookgruppe mod besparelser og mødeplaner i Ballerup Kommune.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ