0   149

Har du en idé til en lærebog?

Er du underviser eller forsker inden for humaniora, samfunds-, sundheds- eller naturvidenskaberne på en mellemlang eller lang videregående uddannelse? Så skal du skynde dig. Forlaget Samfundslitteratur har nemlig udskrevet en konkurrence om Danmarks største faglitterære pris »Lærebogsprisen«, hvor den gode idé honoreres med små 100.000 kroner. Sidste års vinderprojekter handlede om organisationsanalyse, om engelsk sprog og om bæredygtighed i transport-planlægning og kom fra blandt andet Professionshøjskolerne VIA og UC Nordjylland. For at deltage i konkurrencen skal du indlevere en synopsis, en disposition og et-to kapitler. Deadline er 15. september 2011.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks