Lærer til lærer
1   17

Karmaspil

Spil udviklet til mellemtrinnet som del af et forløb om Buddhisme.

I forbindelse med min praktik på 6. semester af læreruddannelsen, gennemførte vi et forløb om Buddhisme i to 5. klasser. For at give eleverne en introduktion til Livshjulet og Genfødsler i den buddhistiske tro, udviklede jeg 'Karmaspillet', hvor eleverne rykker rundt på livshjulet på baggrund af deres optjente karma. Spillet viste sig at være en god "knage" at hægte senere undervisning op på, og eleverne fik trænet at benytte begreber som karma, genfødsel, livsverden, munk, nirvana mv. Eleverne meldte meget positivt tilbage, bl.a. pga. de tilhørende små cases, som de fandt sjove og relatérbare.

I er meget velkomne til at downlode spillet herunder og prøve det selv. Jeg vil meget gerne have feedback på, om I synes spillet fungerer, og hvad jeres elever synes om det. I er selvfølgelig også velkomne til at bruge casekortene til andre formål. I kan skrive en kommentar herunder, eller til min studiemail 30160303@kp.dk. Og så håber jeg bare, at der er nogen, som kan bruge det!

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Religionsnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med Religionslærerforeningen.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.125 andre er allerede tilmeldt

PLC-netværket er for ansatte og andre med interessere for skolernes pædagogiske læringscentre. I samarbejde med Pædagogisk LæringsCenterForening. 

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
780 andre er allerede tilmeldt