Lærer til lærer

TÆNKETANK - Billedkunst - Valgfag

Skal du undervise i valgfaget billedkunst i København næste skoleår? Vil du være med til at lave en tænketank?

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Kære Billedkunstlærere i københvns kommune

Fra næste skoleår søsættes det nye valgfag i billedkunst, og hvis du skal undervise i det på din skole har du måske lyst til at være del af en lille faglig gruppe som sparrer om lige netop det?

Drømmen er at vi mødes 3 gange i efteråret for at udvikle ideer til undervisningsindhold, dele erfaringer og blive opdateret på retningslinjer og inspirationsmuligheder.

Hensigten er at vi sammen udarbejder en samarbejdsplan mhp at fortsætte samarbejdet til og med afvinklingen af den afsluttende prøve for valgfaget.

Ideelt set er vi fem repræsentanter i gruppen. 4 lærere fra 4 forskellige follkeskoler samt 1 repræsentant fra Praktisk-musisk kompetencecenter.

Kunne det være interessant for dig, så kontakt mig på nedenstående kontaktoplysninger, så kan vi tage en indledende snak.

Kirstine Jo W. Thrane (Kir) Koordinator for billedkunst

Praktisk-musisk kompetencecenter (BUF) Mail: kt@sag.dk

Tlf: 22955135

Powered by Labrador CMS