Lærer til lærer
15   10

TÆNKETANK - Billedkunst - Valgfag

Skal du undervise i valgfaget billedkunst i København næste skoleår? Vil du være med til at lave en tænketank?

Kære Billedkunstlærere i københvns kommune

Fra næste skoleår søsættes det nye valgfag i billedkunst, og hvis du skal undervise i det på din skole har du måske lyst til at være del af en lille faglig gruppe som sparrer om lige netop det?  

Drømmen er at vi mødes 3 gange i efteråret for at udvikle ideer til undervisningsindhold, dele erfaringer og blive opdateret på retningslinjer og inspirationsmuligheder. 

Hensigten er at vi sammen udarbejder en samarbejdsplan mhp at fortsætte samarbejdet til og med afvinklingen af den afsluttende prøve for valgfaget. 

Artiklen fortsætter under banneret

Ideelt set er vi fem repræsentanter i gruppen. 4 lærere fra 4 forskellige follkeskoler samt 1 repræsentant fra Praktisk-musisk kompetencecenter. 

Kunne det være interessant for dig, så kontakt mig på nedenstående kontaktoplysninger, så kan vi tage en indledende snak. 

Kirstine Jo W. Thrane (Kir) Koordinator for billedkunst 

Praktisk-musisk kompetencecenter (BUF) Mail: kt@sag.dk

Tlf: 22955135 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.494 andre er allerede tilmeldt