Uskolet
0   11

Det nye folketing vil indføre harpunering: »Vi er nødt til at få flere med i debatterne«

Den såkaldte harpunmetode, kendt fra skoleklasser, hvor læreren afkræver en elev et svar, selv om han eller hun ikke har rakt hånden op, skal nu indføres i folketingssalen. Forslaget er stillet af tingets præsidium.

»Der er for mange, der sidder og gemmer sig«, udtaler et medlem. »Det er altid de samme, der er aktive. Men vi er nødt til at have nogle flere med i debatterne, og det er oplagt at starte nu med alle de nye«.

Artiklen fortsætter under banneret

Annonceringen af de nye metoder møder imidlertid kritik fra flere sider.

»Vi ved, at mange folketingsmedlemmer holder sig tilbage fra at deltage, fordi det kan være grænseoverskridende at skulle tale foran alle de andre politikere«, forklarer en kritiker. Hun minder om, at flere af stillepolitikerne faktisk ofte yder en fin indsats, når de føler sig mere trygge, for eksempel når der er gruppearbejde ude i de forskellige råd og udvalg.

Uskolet er Folkeskolens bagside med satire, som ikke umiddelbart går meget op i fakta. Skulle enkelte navne, hændelser eller undervisningsministre alligevel føles bekendte, er man velkommen til at tro, hvad man vil.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ