Blog
2   50

Glemmer du, så husker jeg, kære nye undervisningsminister

Abonner på nyt om Folkeskolens billedkunstrådgiver i dit personlige nyhedsbrev.

OBS: Du er ikke tilmeldt et personligt nyhedsbrev og får derfor ikke en mail med dine valgte emner/blogs. Tilmeld dig her

2013 er efterhånden længe siden, men for mange, er det stadig friskt i hukommelsen. Det gør stadig ondt og der er ikke gjort megen indsats for at undskylde eller vende skuden. Vi har ikke engang fået en arbejdstidsaftale. Men vi vil stadig gerne folkeskolen!

Kære nye undervisningsminister

Jeg glæder mig til, at du nu skal stå ved roret. Jeg forventer at høre dig tale folkeskolens sag, jeg forventer, at du gøre dig umage og jeg forventer, at du er med til at genetablere den respekt som folkeskolen og lærerstaben mistede, da reformen blev indført, og Lov 409 trådte i kraft. Jeg forventer, at du er med til at gøre folkeskolen god igen, for vi er mange som stadig vil folkeskolen, men vi er også mange, som er tæt på at give op. Vi er mange, som snart ikke kan holde til mere.

Vi vil vores elever det bedste, vi vil have at de og folkeskolen skal lykkedes. Det har de fortjent. Det har folkeskolen fortjent. Vi har fortjent en bedre folkeskole.

Du skal ikke være bekymret. Vi, Danmarks lærere, vil gerne hjælpe dig på vej, når du indtager din nye rolle som undervisningsminister. Vi tror på dig og vi ønsker, at du skal lykkes med at gøre folkeskolen til folkets skole igen.

Artiklen fortsætter under banneret

De bedste hilsner, en helt almindelig lærer i folkets skole. 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.550 andre er allerede tilmeldt