0   146

Ny praktikant på Folkeskolen

Fra 1. august er Lise Frank den nye journalistpraktikant på Folkeskolens redaktion. Lise er 26 år, bachelor i Litteratur og Journalistik fra Roskilde Universitet og kom fra hjertet af Danmark, Fyn, inden hun slog sig ned på sit elskede Nørrebro.

Her har hun tidligere arbejdet som lærervikar i nordvestkvarteret. Lise har nemlig længe haft »en lille folkeskolelærer gemt inde i maven«, og det var netop denne interesse for børn og unge, der fik hende til at søge praktikpladsen på Folkeskolen.

Artiklen fortsætter under banneret

Lises hjerte banker ufortrødent for det kulturelle og ikke mindst dansk litteratur, og hendes mangeårige erfaring som tjener har givet hende en viden om og interesse for de gode ting i livet som mad og vin, som er en madanmelder værdig.

Som journalist på Folkeskolen glæder hun sig til at gøre os alle klogere på, hvad der sker på folkeskoleområdet med en grundig og engageret journalistik.

Lise Frank afløser Christian Deichmann, der fortsætter sin journalistpraktik i radioens P1.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet