Debat

Jeg undlader at stemme

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg er en skimmelgroet pensionist på 71 og sidder lige nu ved mit gode gamle skrivebord og kigger på billeder af kandidater til valg af ti delegerede fra fraktion 4 (de andre 'gamle') til kongressen. Jeg har læst deres indlæg og givet dem alle ret i det meste af det, de giver udtryk for, men er egentlig ikke blevet klogere.

Jeg aner ikke, hvad hver især rent faktisk kan udrette for mig, da jeg ikke kender dem. Forgæves har jeg set efter en gammel seminariekammerat (skriv eller ring 5581 7504) eller kollega blandt de mange suppleanter og stillere, men ak, der er ingen, jeg kender. Er jeg alene i verden?

Havde der kun været ti kandidater, kunne jeg have givet hveraf dem en af mine ti stemmer,men nu er der altså 13, og deter et dilemma, da jeg så skal fravælge tre. Det har jeg ikke lysttil, så derfor må jeg undlade at stemme.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Hvis andre er i samme situation som mig, kan det være en forklaring på en eventuel lav stemmeprocent. Jeg sidder oven i købet med en svag fornemmelse af, at det overhovedet ikke spiller nogen rolle for mig personligt, hvem der bliver valgt, så . . .

Erling Lundberg

Askeby