Debat
0   143

Jeg undlader at stemme

Jeg er en skimmelgroet pensionist på 71 og sidder lige nu ved mit gode gamle skrivebord og kigger på billeder af kandidater til valg af ti delegerede fra fraktion 4 (de andre 'gamle') til kongressen. Jeg har læst deres indlæg og givet dem alle ret i det meste af det, de giver udtryk for, men er egentlig ikke blevet klogere.

Artiklen fortsætter under banneret

Jeg aner ikke, hvad hver især rent faktisk kan udrette for mig, da jeg ikke kender dem. Forgæves har jeg set efter en gammel seminariekammerat (skriv eller ring 5581 7504) eller kollega blandt de mange suppleanter og stillere, men ak, der er ingen, jeg kender. Er jeg alene i verden?

Havde der kun været ti kandidater, kunne jeg have givet hveraf dem en af mine ti stemmer,men nu er der altså 13, og deter et dilemma, da jeg så skal fravælge tre. Det har jeg ikke lysttil, så derfor må jeg undlade at stemme.

Hvis andre er i samme situation som mig, kan det være en forklaring på en eventuel lav stemmeprocent. Jeg sidder oven i købet med en svag fornemmelse af, at det overhovedet ikke spiller nogen rolle for mig personligt, hvem der bliver valgt, så . . .

Erling Lundberg

Askeby


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ

Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks