0   184

Fakta

Der finder en del ungdomsforskning sted i Danmark, men der har hidtil manglet et sted, hvor resultaterne kan samles og formidles i en form, der når ud til en bredere offentlighed, ligesom der har manglet et sted, hvorfra ny og nødvendig forskning kan igangsættes og understøttes. Det er målene for CeFU, Center for Ungdomsforskning. Centeret er udviklet af RUC og Dansk Ungdoms Fællesråd i fællesskab, og en række foreninger, organisationer og virksomheder har meldt sig ind i den forening, der sørger for det økonomiske grundlag. Blandt medlemmerne er Undervisningsministeriet, Forenede Bryggerier, SiD, Danmarks Idrætsforbund og Gymnasieskolernes Lærerforening.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind et hotelophold

5500_hotel _sixtus _middelfart _2017

Nu er sommeren rigtig tæt på, og det er derfor blevet finaletid i Folkeskolens sommerkonkurrence. Du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller inkl. middag og vin til en værdi af 7.500 kr. Deltag ved at følge linket: 

 Tricks