0   171

Så går jagten på edderkopper

Nu går den store edderkoppejagt snart i gang igen. Til september inviterer danske-dyr.dk skoleelever i hele landet med til at lede efter edderkopper. Elever helt ned til 1. klasse kan deltage, når der skal tegnes nye udbredelseskort over fire edderkoppearter: Korsedderkop, kvadratedderkop, mejeredderkop og hvepseedderkop.

Eleverne lærer de fire udvalgte arter at kende og går derefter ud i naturen og prøver på at finde dyrene i deres lokalområde.

Artiklen fortsætter under banneret

Fundene tastes ind på danske-dyr.dk, og derved er eleverne med til at skaffe forskerne nye data.

Et sjovt og udbytterigt miks af videnskab, naturoplevelser, skattejagt og læring, der arrangeres i samarbejde med Statens Naturhistoriske Museum, og her er forskerne spændte på, hvad årets eftersøgning vil vise.

Læs mere på danske-dyr.dk


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen