0   176

Gitte Lindholm

Det var med stor sorg, vi den 23. maj 2011 modtog meddelelsen om, at vores kære kollega Gitte Lindholm var afgået ved døden. I februar 2009 fik hun konstateret cancer. Efter godt et års sygdomsforløb vendte Gitte tilbage i fleksjob og arbejdede frem til februar i år, hvor hendes tilstand forværredes. Gitte mistede dog aldrig troen på, at hun ville vende tilbage til skolen og eleverne, som betød så uendeligt meget for hende.

Gitte blev ansat på Højagerskolen den 1. februar 2007. Hun var et varmt og omsorgsfuldt menneske med et stort engagement i alt, hvad hun foretog sig. Gitte havde altid »lige lidt mere at give af«. Hun brændte for sin matematik- og engelskundervisning og var optaget af at afprøve forskellige undervisningsformer. Hendes glæde ved undervisningen smittede både elever og kolleger, og hun vil efterlade et stort tomrum på skolen. Vi vil savne hendes fantastisk positive livssyn og skønne, højlydte latter.

Artiklen fortsætter under banneret

Vi sagde farvel til Gitte ved en smuk bisættelse i Farum fredag den 27. maj 2011.

Vores tanker går til Torben og Tim, der skal leve med savnet af hustru og mor.

Kærlig hilsen kollegerne fra Højagerskolen


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet