Etnisk ligestilling

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Foreningen Akademikere for Etnisk Ligestilling inviterer sammen med Mellemfolkeligt Samvirke til tre debatmøder. Oplægsholderne er politikere, forskere, fagfolk og repræsentanter fra forskellige organisationer. Det første møde handler om, at kun en procent af de offentligt ansatte er etniske minoriteter. Der bliver diskuteret, hvorfor det ser sådan ud, og om det offentlige har særlige forpligtelser til at arbejde for etnisk ligestilling. Det næste møde sætter fokus på ghettoer. Hvorfor bor så mange etniske minoriteter i Ishøj og så få i Gentofte? bliver der spurgt i programmet. Det sidste møde handler om håndhævelsen af loven mod forskelsbehandling.

Møderne finder sted den 10. februar, 24. februar samt den 28. marts i Nørre Allé Medborgerhus, Nørre Allé 7, 2200 København N.

For yderligere oplysninger ring til Akademikere for Etnisk Ligestilling på 3322 9521 eller Mellemfolkeligt Samvirke på 7731 0000.