0   148

Skolen ud af skolen

Den 14. september 2011 sætter en konference i Odense fokus på partnerskab mellem museer og undervisningssektoren. Her gemmer der sig særlige resurser såsom nye læringsrum, når der arbejdes med undervisning uden for de normale rammer. Museerne er en af dem. Konferencen kaster et internationalt blik på samarbejdet mellem museer og skoler gennem oplæg fra internationale nøglepersoner på området. Prisen per deltager er sat til 995 kroner (for studerende 495 kroner), og der er seneste tilmelding 1. juli på musko.dk, hvor du også kan læse mere om konferencen.

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet
Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen