Indiens sjæl – unik kulturrundrejse

Tag til Indien med antropolog Lise Kloch fra den 6.-19. november. 14 dage med eventyr, indsigt og forkælelse. Oplev sider af det indiske samfund, der normalt er lukket land for turister.

Læserrejse med Indien-kender, antropolog Lise Kloch, som har skræddersyet rejsen til Folkeskolen. Læs mere på folkeskolen.dk

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Rejsen er skræddersyet til Folkeskolens læsere. Oplev Indiens farverige gadeliv, drik krydret chai i aftensolen og bo på atmosfærefyldte maharajapaladser. I samarbejde med Karavane Rejser tilbyder Folkeskolen en unik rejse, der kombinerer Indiens store seværdigheder med landsby-, skole- og organisationsbesøg.

Fra hovedstaden Delhi flyver vi til den smukke by Udaipur i det sydligste Rajasthan og bevæger os herfra op gennem landet. Undervejs besøges organisationer, der arbejder for landets marginaliserede børn. Møder idealistiske lærere og kigger indenfor i en SOS-børneby og på landsbyskoler, hvor resurserne er få, men livsglæden og lærevilligheden stor.

Rejsen giver grundigt indblik i Indiens komplekse kultur og bringer alle sanser på arbejde. Duftene, lydene og farverne i landet er overvældende, og blandingen af livsglæde og fattigdom sætter ens eget liv i relief og giver en oplevelse for livet.

Pris per person i delt dobbeltværelse:

17.990 kroner. Tillæg for enkeltværelse: 2.990 kroner.

Prisen inkluderer:

Fly København - Delhi, alle udflugter og transport ifølge program, indkvartering i delt dobbeltværelse, helpension, alle skatter og afgifter, dansk ekspertrejseleder.

Information og bestilling:

Læs udførligt program på folkeskolen.dk. Bestil rejsen på telefon 40 62 83 47 eller info@karavanerejser.dk