Debat
0   195

Pensionister! Stem!

DLF's kongres har adskillige gange enstemmigt krævet, at der skal være en parallel udvikling i pension og løn. Det er ikke lykkedes at opnå dette. Det er nedslående for nuværende - og fremtidige - pensionister og frister mange til at 'stå af' over for foreningen.

Men det er hos DLF, forhandlingsretten ligger, og det er først og fremmest gennem pensionistfraktionens hovedstyrelsesmedlemmer og kongresdelegerede, kravene fortsat må fremføres.

Artiklen fortsætter under banneret

Derfor er det så vigtigt, at vi ved det kommende kongresvalg med store stemmetal understreger vor interesse for/utilfredshed med tingenes tilstand. Derved får vore delegeredes argumentation større vægt, og det er der åbenbart behov for.

Er I i tvivl om, hvem der skal have jeres ti stemmer, anbefaler jeg at give dem til Bent Skovlund. Han har i 15 år været medlem af kreds 22's bestyrelse, og i otte år var han kredsens formand. Bent er meget velorienteret og engageret i pensionisternes forhold og vil være en glimrende talsmand for os.

Mogens Trige

fraktion 4, kreds 22


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

LÆS OGSÅ