Debat

Pensionister! Stem!

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

DLF's kongres har adskillige gange enstemmigt krævet, at der skal være en parallel udvikling i pension og løn. Det er ikke lykkedes at opnå dette. Det er nedslående for nuværende - og fremtidige - pensionister og frister mange til at 'stå af' over for foreningen.

Men det er hos DLF, forhandlingsretten ligger, og det er først og fremmest gennem pensionistfraktionens hovedstyrelsesmedlemmer og kongresdelegerede, kravene fortsat må fremføres.

Derfor er det så vigtigt, at vi ved det kommende kongresvalg med store stemmetal understreger vor interesse for/utilfredshed med tingenes tilstand. Derved får vore delegeredes argumentation større vægt, og det er der åbenbart behov for.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Er I i tvivl om, hvem der skal have jeres ti stemmer, anbefaler jeg at give dem til Bent Skovlund. Han har i 15 år været medlem af kreds 22's bestyrelse, og i otte år var han kredsens formand. Bent er meget velorienteret og engageret i pensionisternes forhold og vil være en glimrende talsmand for os.

Mogens Trige

fraktion 4, kreds 22

Powered by Labrador CMS