Udskoling
0   1

Jeanette Sjøberg i fælles indlæg med S-politiker: Skru ned for præstationskulturen

"Der har fra politisk side gennem mange år været ensidigt fokus på elevernes faglige præstationer i skolen. Det ser vi for eksempel ved den tvungne brug af nationale test, og ved at elevernes præstationer efterhånden skal bedømmes med karakterer i alle skolens fag. Allerede i 8. klasse bliver elevernes såkaldte 'uddannelsesparathed' vurderet", skriver folketingsmedlem Yildiz Akdogan (S) og formand for undervisningsudvalget i DLF Jeanette Sjøberg i et fælles indlæg på Altinget.dk


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Vind hotelophold i julekonkurrencen

Så er det blevet juletid, og folkeskolen.dk har i den anledning en julekalender, hvor du hver dag frem til juleaften kan finde dagens låge-opslag med en præmie på vores Facebookside. Du er også med i lodtrækningen om hovedpræmien, hvor du kan vinde et weekendophold for to på et af de lækre Sinaturhoteller. Tjek vores Facebookside hver dag i december for at være med!

Deltag i konkurrencen