Debat

Hvor er dokumentationen, Ørskov Madsen?

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Gordon Ørskov Madsen turnerer fortsat med det synspunkt, at regeringen i disse uger udelukkende tænker på valgkamp. Det er et fantastisk synspunkt, når man kigger ud over det politiske landskab. I Finansministeriet sidder finansministeren og forhandler med en række ansvarlige partier om at sikre vores velfærdssamfund langt ud i fremtiden. Jeg sidder selv i møder om en SU-reform og en folkeskolereform, hvor en bred kreds af partier deltager i seriøse forhandlinger om at kvalitetssikre folkeskolen via et markant løft af fagligheden.

De eneste, der har meldt sig ud af det politiske arbejde og med korslagte arme venter på et valg, er oppositionen og fagbevægelsen. Herunder DLF og Gordon Ørskov Madsen, der benytter sig af velkendte trick. Gold kritik af andres forslag og brug af vidtløftige talberegninger. Et godt eksempel fik vi i forrige nummer af Folkeskolen, hvor Gordon Ørskov Madsen påstod, at regeringen har sparet en milliard kroner på læreruddannelsen. Jeg har bedt om dokumentation for dette tal, men det kniber åbenbart lidt. Men skal vi ikke aftale, Gordon Ørskov Madsen, at vi pauser denne diskussion, indtil du får dokumentationen i orden.

Indtil da fortsætter jeg og mine kolleger arbejdet med at løse landets problemer.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Powered by Labrador CMS